lördag 31 december 2011

Gott Nytt År

Gott Nytt År  alla kära vänner, idag skiner solen  bara lite snö är det kvar, man tror ej att det är årets sista dag. Vi är glada att vi bara har skottat snö två gånger i år.
Många kramar från Mia

Dagmar

Så klart att stormen denna gång  heter Dagmar , tack Birgitta, lite vimsigt av mej.

fredag 30 december 2011

Stormen Gudrun


Stormen Gudrun blåste omkull en tall hos oss, den hängde kvar på några björkslanor i två dygn innan en kunnig kille kom och kunde ta bort den. Om den ramlat så hade den krossat ingången till min rosenträdgård. Tack snälla Robert för all hjälp. En sån tur vi hade.

måndag 26 december 2011

Vävning

Nu är det en ny ripsväv på gång, längtan till våren kom över mej, tänkte på krokus i olika färger, nu är det bara transportsträckan kvar (att väva ut den). Jag tycker alltid att det är roligast att planera och sätta upp mina vävar, sedan när allt stämmer och det bara är vävningen som återstår då ser jag det som när man åker på semester, transportsträckan är inte alltid det roligaste utan det är målet som lockar. Ha en fortsatt skön helg

fredag 23 december 2011

Dan före Dan



Katten Tjabo har bestämt sej för att nu tar vi det lugnt resten av helgen,( inte en dammsugning till för då flyttar jag).

torsdag 22 december 2011

God Jul och Gott Nytt År



Nu är det snart julafton , revbenspjällen står i ugnen, köttbullarna är  stekta och sillen är  inlagd, sen är det bara julskinkan som ska grilljeras. Bakat bröd gjorde jag förra helgen så nu ska det bli skönt att släppa taget om alla köksgöromål.

Nu vill jag bara önska Alla En God Jul och Ett Gott Nytt År med några bilder av mina julkulor virkade och stickade.

Många julkramar från Mia

tisdag 20 december 2011

Vävningen fortsätter



Flitiga har mina händer varit, mitt i julstöket tänker jag på våren, den gul,rosa,vita är färdigvävd och jag har fållat nästan alla.
Den lila är just nu i vävstolen.
I Valbo har vi fått snö och ett par grader kallt, vi hoppas att snön blir kvar till julafton.